Wat krijgt u?

U krijgt van ons financiŽle rust.†

Deze rust krijgt u †doordat u grip heeft op uw financiŽn.†

Wij zorgen hiervoor door u een duidelijk en helder overzicht geven van uw inkomen en vermogen. Persoonlijk aan u uitgelegd. En up-to-date te houden.

U weet eindelijk precies wat er gebeurt. In goede en slechte tijden.†U staat aan het roer.

We doorlopen de volgende stappen:

Eerst brengen we alle puzzelstukjes van uw†financiŽn†in kaart. Wij vragen u om al uw papieren bij ons aan te leveren, wij zoeken ze voor u uit.

In een helder rapport met grafieken ziet u exact wat er gebeurt met uw netto besteedbare inkomen en uw reserves.†Uw netto besteedbare inkomen, is het bedrag dat u per maand overhoudt na het betalen van uw vaste lasten. Zogezegd het bedrag waar u van 'kunt leven'.

Het rapport laat uw financiŽn zien in goede tijden, als u gezond oud wordt en met pensioen gaat. Maar ook in slechte tijden, als u of uw partner overlijdt, langdurig ziek wordt of werkloos raakt.

Dit rapport leggen wij persoonlijk aan u uit. U weet nu precies hoe u ervoor staat. U weet ook of u maatregelen moet treffen, wat prioriteit heeft en welk budget u beschikbaar heeft.

U beslist zelf wat u nu doet. Onderneemt u actie? Of wacht u daar liever mee?†

Wij zorgen er in ieder geval voor dat we na 3 jaar contact met u opnemen of een update gewenst is. In 3 jaar kan namelijk uw situatie behoorlijk veranderd zijn, denk aan een andere baan of de geboorte van een kind. Maar ook de regelgeving en voorzieningen vanuit de overheid wijzigen regelmatig.

Wat UW Financieel Totaal Overzicht kost? U leest het hier.

© Assurantiekantoor Goossens 2014. UW Financieel Totaal Overzicht is geregistreerd merk.